Werken bij UnameIT

Werken bij UnameIT

Onze groeiende organisatie is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Staat jouw functie er niet tussen? Stuur dan gerust je CV en motivatie naar vacatures@uname-it.nl.

Vacatures

Image

Accountmanager

Jij wordt onze nieuwe accountmanager! Dat weten we zeker! Want jij bent enthousiast, commercieel en niet bang om de telefoon te pakken of bij een potentiële klant binnen te stappen. Je bent er om onze huidige en potentiële klanten echt verder te helpen. En natuurlijk maak je graag deel uit van een superleuk team!

De belangrijkste skills en houding heb je al. De branche inhoudelijke kennis leren wij graag aan je!  

Image

Junior Online Marketeer (32-40 uur)

Ben jij de online marketeer die wij zoeken en wil je voor de mooiste automerken en dealers werken? Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons team! We zoeken iemand die strategisch sterk is en onze klanten kan helpen met groeien door onder andere te werken met social campagnes en Google Analytics.

Image

Online marketeer (32-40 uur)

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging als online marketeer? Krijg jij er energie van als je positieve resultaten voor klanten behaalt? En ben jij strategisch en analytisch sterk, waardoor jij onze klanten allround kunt helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! En hoe leuk is het als je dit ook nog eens mag doen voor de mooiste automerken en dealers?!

Image

.NET tester (32-40 uur)

Ben jij een teamplayer met een scherp oog voor kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Image

Medewerker klantenservice

Als medewerker van UnameIT Customer Service (UCS) ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden en afhandelen van klantvragen. Klanttevredenheid is voor jou belangrijk!

Image

Medior .NET developer

Beheers jij C# als een baas, is het werken met een Web API en Vue.js voor jou niks nieuws en heb jij een scherp oog voor Microservices? Dan zijn we op zoek naar jou!

Image

Lead .NET developer (32-40 uur)

Brengen jouw lead skills het ontwikkelteam naar een hoger plan? Dan zijn wij op zoek naar jou!