Automotive websites

Een website is voor een autobedrijf inmiddels essentieel geworden. Wij noemen het wel eens de online showroom. Klanten komen er bijvoorbeeld om zich te oriënteren op de voorraad, een proefrit aan te vragen, een werkplaatsafspraak te maken of uw contactdetails op te zoeken. Een goede website die er op alle devices goed uitziet, is daarom onmisbaar. 

Dat betekende in het verleden vaak een maatwerk website met de bijbehorende kosten. Maar hiervoor hebben wij een oplossing ontwikkeld, namelijk het DDP (het Digital Dealer Platform): een online gebruiksvriendelijk platform voor autobedrijven waarmee u laagdrempelig profiteert van doorontwikkelingen, zonder de hoge kosten van maatwerk.  Deze websites bevatten alle features die u als autobedrijf wenst en kunnen met design en kleurgebruik helemaal aangepast worden naar uw eigen look & feel.

Wel doorontwikkelen

Onze organisatie heeft het Digital Dealer Platform (DDP) ontwikkeld en vanaf 2019 gelanceerd. Met het DDP bieden wij aan autobedrijven een online platform waarmee zij laagdrempelig kunnen instappen en direct van de krachtige en beproefde voordelen profiteren die voor het platform zijn ontwikkeld of geïmplementeerd. 

Een overkoepelend online platform waarop wij doorontwikkelen op basis van feedback van autobedrijven, hun wensen en onze eigen (gebruikers)statistieken en inzichten. Zo profiteert u van doorontwikkelingen die we voor andere autobedrijven doen maar ook van toepassing zijn voor u en zorgen we een steeds betere websiteperformance en online klantervaring! 

Voor het platform dat gebaseerd is op het uiterst stabiele en veilige Drupal framework hanteren wij een "evergreen" strategie d.m.v. een centrale code-base, waardoor onze klanten zich kunnen focussen op hun online business zonder zich bezig te hoeven houden met de performance, updates, security en onderhoud van hun website.

 

Bouwstenen

Een DDP website bevat voorgedefinieerde "bouwstenen" die naar wens kunnen worden gebruikt op uw nieuwe website.  Zo is een bouwsteen bijvoorbeeld een blok met de autovoorraad of een slider. Bouwstenen zijn uitvoerig getest en geoptimaliseerd en halen maximaal rendement uit snelheid en conversie van uw website. Bouwstenen zijn voor alle website generiek maar door design, kleurgebruik en variatie krijgt uw website wel uw unieke en persoonlijke karakter. Specifieke nieuwe wensen op het gebied van uitvoering en/of functionaliteit van bouwstenen worden door UnameIT beoordeeld en komen indien van toepassing beschikbaar op alle DDP websites.

 

Lamp sfeerbeeld

Wilt u wel iets specifieks?

Komt u er toch achter dat u bepaalde functionaliteiten nodig heeft die het DDP niet levert? Dat is mogelijk. Deze wensen voor bouwstenen of ontbrekende functionaliteiten moeten wel in de designfase kenbaar gemaakt worden zodat er een passende inschatting kan worden gemaakt. Soms moet het DDP namelijk dermate aangepast worden naar uw wensen dat in dat geval een maatwerk website een betere keuze is voor u. De mogelijkheden zijn er!

 

Third Party Tools

Heeft u een tool die u graag op uw nieuwe DDP website wilt blijven houden?  Op ons DDP-platform zijn de meeste gangbare third party tools en applicaties voor de automotive geïntegreerd. Daarnaast blijfven wij het DDP verder ontwikkelen met meer- of uitgebreidere integraties en koppelingen samen met externe ontwikkelaars en aanbieders. Wij kijken altijd of een tool geïntegreerd kan worden en hoe dit zo naadloos mogelijk kan en geven u hierin advies. 

Vraag een vrijblijvende DDP offerte aan!

Maakt u al gebruik van één van onze andere oplossingen?
Ik wil graag
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.