DCDW event met Brian Benstock

Wij nodigen u graag uit voor het #DCDW event op dinsdag 24 mei in Almere of op 25 mei in Antwerpen. 

Na het succes van de afgelopen #DCDW events in zowel Nederland als België afgelopen maand, staan de volgende events alweer gepland in mei 2022. Als sponsor van het event, nodigen wij u graag uit voor de volgende events in mei in zowel Almere als Antwerpen! 

Kom gratis naar het DCDW event!

Meld u nu alvast aan om deze dag vól waardevolle content over de online automotive bij te wonen. De precieze invulling van de dag wordt later bekend gemaakt; er staan verschillende presentaties en paneldiscussies over de online automotive & tooling op het programma tussen 13.00 uur - 17.00 uur.  Uiteraard is dit inclusief gratis lunch!

Na het super succesvolle event met Brian Benstock in 2018 zal Brian, de beste Honda dealer in de USA, weer zijn opwachting maken! Ben je benieuwd naar Brian Benstock in 2018 op de DCDW in Bunnik? 

Bekijk de aftermovie van het vorige event in Gent

dcdw-zaal

Programma DCDW in Almere

De eerste dag van het #DCDW event vindt plaats in Almere. Het programma van deze dag wordt binnenkort bekendgemaakt. Er komen verschillende presentaties/paneldiscussies over onderwerpen als voorraad, de online automotive anno nu, nieuwe tools en consumentengedrag verwachten. Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie!

Tijd: 13:00 - 17:00 +/-

Programma DCDW in Antwerpen

De tweede dag van het #DCDW event vindt plaats in het Belgische Antwerpen. Deze dag zit vol met waardevolle content over de online automotive. Zo kun je verschillende presentaties/paneldiscussies over onderwerpen als voorraad, de online automotive anno nu, nieuwe tools en consumentengedrag verwachten. Het programma van deze dag wordt binnenkort bekendgemaakt. Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie!

Tijd: 13:00 - 17:00 +/-

Prijzen

Het #DCDW event is geheel gratis voor alle dealers, autobedrijven, leasemaatschappijen, importeurs en uiteraard al onze partners! Mits je hier niet onder valt, kost een ticket €495. De kaarten zijn schaars, twijfel dus niet langer en meld je direct aan via onderstaand formulier!

Meld je nu aan voor het DCDW event

Ik wil mij aanmelden voor